Крај наставе у школској 2020/2021. години

У суботу, 29. маја 2021. године, успјешно је завршена настава за ученике од првог до четврог разреда богословије. Послије часова, одржана је сједница Наставничког савјета на којој су сумирани резултати из владања и наука за редовне и ванредне ученике богословије за школску 2020/21. годину.

Сутрадан, у недјељу Самарјанке, 30. маја 2021. године, у нашем храму служена је Св. Литургија којом је началствовао протонамјесник Љубомир Пријовић, ректор наше школе, уз саслужење професора: јереја Синише Божића, јереја Милоша Јањића и јереја Вјекослава Јовановића. Литургији су присуствовали и остали професори из нашег колектива као и ђаци наше школе са својим родитељима и вјерним народом. По завршетку Литургије ученици су са својим професорима заблагодарили Богу на успјешном завршетку још једне школске године која је иза нас и помолили се за Божији благослов у наредном периоду.

Свечана подијела ђачких књижица уприличена је у поподневним часовима у школском амфитеатру. Ђацима се том приликом обратио главни васпитач, јереј Ранко Ковач, и саопштио им одлуке са протекле сједнице наставничког савјета. Ученици наше школе који су у протеклој школској 2020/2021. години остварили одличан успјех и примјерено владање награђени су пригодним наградама.