КРАЈ НАСТАВЕ ЗА МАТУРАНТЕ У ШКОЛСКОЈ 2021/22. ГОДИНИ

У суботу 21.5.2022. године, о успомени на Свегог Јована Богослова, а након петогодишњег школовања у нашој Богословији, 12 ученика из генерације 2017/2022. успјешно је завршило своје богословско образовање, а под предвођењем њиховог разредног старјешине, професора појања Борислава Бјелогрлића.

Ученици који су тог дана провели посљедње часове за клупама у нашој школи су: Горан Брборић, Ђорђе Веселиновић, Ђорђе Вујичић, Давид Ерић, Никола Ивановић, Зоран Кнежевић, Драган Панић, Јован Спаић, Страхиња Спасојевић, Никола Токовић, Његош Ћебић и Никола Шушњар. Они су по завршетку посљедњег часа заједно корачајући пуни радости по школским ходницима појали многољетствије, звонили звонцем које означава крај часа, те слушали пјесму о матурском растанку која се орила кроз цијелу школу. Затим су се са професорима и осталим ђацима упутили у богословски храм гдје су отпојали благодарну пјесму „Тебе Бога хвалим”. Тако су се захвалили Господу за сву снагу и истрајност коју им је подарио на путу њиховог школовања.

Наше матуранте од 1. јуна чека полагање матурских испита, након којих ће они, како и сами кажу, захваљујући петогодишњем образовању, бити потпуно спремни и за наставак школовања на пољу богословља.

Горан Брборић